În acest Q&A cel mai actual, auzim informații de la Nick Sautner, director executiv la Eden Park Stadium.

Ce vă indică ca jucător de fotbal cu mai multe premii a Politicilor din Aussie, fanul sportiv, precum și administrator sportiv senior pentru a fi responsabil pentru stadionul Eden Park, precum și pentru viitorul său?
În calitate de australian care a lucrat în stadion, precum și administrarea evenimentelor de aproape 20 de ani, este o onoare să fii CEO al unui stadion care a jucat pentru câteva dintre momentele sportive de neuitat.

Anul acesta marchează 25 de ani fără pierderi pentru All Blacks din Eden Park. Acest record fenomenal este un tribut pentru exact cât de considerabil este „cetatea” în inimi, precum și în mintea multor Aucklanders, Nouelandezii, precum și fanii sportivi la nivel mondial.

După ce am jucat AFL semi-profesional de aproximativ 15 ani, înțeleg sacrificiul pur, precum și munca dificilă care se termină să fie un sportiv de elită, precum și să obțină succes. Sunt încântat de fiecare dată când Eden Park organizează un eveniment sportiv, deoarece recunosc exact cât de profund poate fi acest lucru în viața jucătorului, pentru whānau (familia extinsă), precum și pentru generația tânără care aspiră să realizeze măreție pe același același domeniu sportiv.

În viitor, aș dori să văd Eden Park să sprijine cartierul Arts în continuare, fie că sunt muzicieni în concert, artiști vizuali care organizează expoziții sau alte evenimente ale artei excelente din Noua Zeelandă, precum și industria stilului.

Melbourne are iconicul McG, London Wembley Stadium, de ce Eden Park este gândit la un astfel de teren sacru pentru neozeelandezii?
Eden Park are o istorie atât de bogată, profil la nivel mondial, precum și este, fără îndoială, stadionul național din Noua Zeelandă. Eden Park are un palmares dovedit de a oferi evenimente de succes, având în vedere că 1903, inclusiv Jocurile Empire din 1950, Ceremonia de deschidere a Jocurilor Mondiale de Masters, 1981, „Floro-Bomb Test”, 1987, precum și Cupa Mondială de Rugby din 2011, Cupa Mondială din 2015, de asemenea, Cupa Mondială de Cricket ca meciuri anuale ale Cupei Bledisloe.

În 2021, Eden Park este foarte încântat să dețină Te Matatini, care este o sărbătoare considerabilă a Kapa Haka Kapa Haka, precum și evenimentul Pinnacle pentru artele spectacolelor maori. 2021 va fi un an agitat pentru stadion, întrucât, de asemenea, deținem accesorii pentru Cupa Mondială a Cricket -ului pentru femei, precum și Cupa Mondială de Rugby pentru femei.

Când patronii văd Eden Park, își scanează biletul, precum și nu își amintesc împrumutul la domiciliu – furnizăm evadare, precum și amintiri de durată atât pentru prieteni buni, cât și pentru gospodării din toate punctele de viață.

Care este cel mai de neuitat eveniment pe care l -ați văzut la Eden Park?
În timpul ocupației mele, am avut norocul să experimentez o serie de evenimente sportive considerabile, precum și evenimente culturale, inclusiv British Open, o finală a Cupei FA, The Incredibild Bowl, ultima noapte a balurilor, precum și truparea culorii. Cu toate acestea, în umila mea părere, nu există o experiență mult mai bună decât să experimentezi imnul nostru național bilingv, precum și un Haka la Eden Park (mai ales în cazul în care 99% din mulțime susțin All Blacks)!

Care sunt câteva dintre cele mai mari dificultăți ale tale la Eden Park, precum și exact cum te poți asigura că este încă o locație mult iubită, precum și de succes din punct de vedere economic în viitor?
Eden Park rămâne o instalație publică subutilizată care nu se datorează în mică parte funcției Consiliului Auckland ca autoritate de reglementare (prin metoda de stabilire a condițiilor de consimțământ), precum și concurent (în tipul de facilități regionale Auckland care operează toate celelalte stadioane externe din Auckland) .

Creșterea de neegalat a lui Auckland în ultimii ani demonstrează farmecul mondial al orașului, precum și diverse comunități multiculturale. Eden Park este pentru tot Auckland, precum și pentru Noua Zeelandă, nu numai pentru avocații Rugby, precum și pentru cricket. Auckland este cel mai mare oraș polinezian din lume și, împreună cu comunitățile etnice europene, precum și alte comunități etnice diverse, există acum o rată de interes în toate codurile sportive, pe lângă evenimente recreative, muzicale, precum și culturale.

Există o gamă semnificativă pentru a stimula utilizarea Eden Park, precum și pentru a diversifica varietatea de activități, precum și evenimentele care iau locația aici. Echipa noastră este dedicată să lucreze cu atenție cu comunitatea regională, consiliul Auckland, guvernul, toate codurile sportive, precum și promotorii de evenimente pentru a profita la maximum de investiția care a fost făcută pe acest stadion, precum și pentru a oferi beneficii largi oamenilor din regiune. Aceasta include lucrul cu Consiliul pentru a vă asigura că politicile care se aplică activităților de la Eden Park sunt corecte, adecvate, precum și susțin varietatea de activități pentru care a fost creat stadionul, precum și activat cu legislația parlamentară.

Cea de-a treia experiență de golf Powerade G9 G9 din Eden Park se datorează descendenței pe stadion în noiembrie

Care sunt câțiva onullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.