La InnerDrive, suntem conștienți de exact cât de interesante pot fi teorii mentale noi, precum și benefice, precum și idei. Cu toate acestea, uneori, în grabă de a le accepta, subiectul poate ajunge să fie excesiv de discutat, precum și distorsionat.

„Rezistența, precum și adaptabilitatea” este unul dintre aceste cazuri, în care liniile au sfârșit să fie estompate, precum și ambele idei sunt utilizate în mod interschimbabil. precum și, deși sunt conectate, nu sunt exact același lucru. Nu există prea mult rost în cadrul cursanților care să înțeleagă că au nevoie să fie rezistenți sau la instructorii care încearcă să îmbunătățească adaptabilitatea stagiarului, dacă nu înțeleg cu adevărat ce înseamnă aceste lucruri. Deci, trebuie să clarificăm: Ce este rezistența? Ce este adaptabilitatea? Pe lângă mult mai important, exact cum le spuneți în afară?

Atelierul de instructor de durabilitate și autoreglare de autoreglare

Ce este rezistența?

Rezistența înseamnă să poți face față circumstanțelor neprevăzute sau grele. Este capacitatea de a persevera în acordul cu provocări, de a depăși barierele, precum și de a reveni după neplăceri. De asemenea, include descoperirea din aceste neplăceri, pentru a vă ajuta o ofertă mult mai bună cu ei data viitoare.

De exemplu, cursanții nu se descurcă adesea și într -un test așa cum speraseră. Cursanții durabile pot accepta această întârziere, pot descoperi din greșelile lor, pot rămâne pozitivi, precum și să lucreze la exact cum să te descurci mult mai bine data viitoare. Sau, atunci când suferă de anxietatea examenelor, cursanții durabile își pot recunoaște sentimentele, precum și încercarea de a -și gestiona anxietatea folosind mecanisme eficiente de coping. Fără rezistență, cursanții pot fi, în schimb, frustrați, cred că nu se pot îmbunătăți, precum și să ofere încercarea.

Ce este adaptabilitatea?

Adaptabilitatea, pe de altă parte, este gata, precum și capabilă să se schimbe la modificarea condițiilor. Aceasta include două elemente:

A fi capabil să observe schimbarea;

A fi capabil să descopere tehnici noi, precum și opțiuni pentru a răspunde la această schimbare.

Este exact ceea ce Darwin a spus despre „supraviețuirea celor mai potriviți”. El nu a indicat „cel mai potrivit” neapărat ca fiind cel mai rapid, mai inteligent sau cel mai puternic. În schimb, el s -a referit la „cele mai potrivite” ca fiind cei foarte capabili să se adapteze la modificări în mediul lor.

Luați, de exemplu, circumstanța actuală cu criza Covid-19, în care cursanții au fost supuși multor schimbări. Studenții „cei mai potriviți”, cei care vor prospera cu această perioadă, precum și vor continua să realizeze bine la școală, vor fi cei care s -au adaptat la modificări în învățarea lor. Acest lucru poate include motivarea studiului de cercetare separat atunci când lucrează de acasă, precum și modificarea rutinelor de studiu de cercetare pentru a se potrivi mai bine.

Deci, care este diferența?

În timp ce versatilitatea include modificarea la gestionare în condiții noi, rezistența, cu „respingerea înapoi”, sugerează capacitatea de a reveni la o stare anterioară, mult mai pozitivă, după ce a întâmpinat o problemă sau o provocare.

Aceasta este ceea ce, prin definiție, separă versatilitatea de rezistență. Cu toate acestea, putem descompune acest lucru în plus în anumite diferențe între cele două abilități …

Adversitate vs modificare – În timp ce durabilitatea are tendința de a fi în acțiune la un anumit tip de adversitate, anxietate sau presiune, versatilitatea nu include neapărat orice tip de situație nefavorabilă. De exemplu, un stagiar poate fi mutat la fel de mult ca o clasă superioară într -un subiect specific. Această modificare nu este un lucru sărac, cu toate acestea va avea totuși nevoie de stagiar să se adapteze într -un fel, trebuind să muncească mai mult pentru a înțelege, de exemplu, materialul clasei.

Emoție vs Comportament – Durabilitatea este în mare parte un concept emoțional, precum și mental. Afișarea durabilității are nevoie de un nivel specific de inteligență emoțională, având în vedere că include să vă recunoască sentimentele, precum și să înțelegeți exact cum să le valorificați pentru a vă ajuta să faceți față bine cu o provocare. În schimb, versatilitatea este mult mai comportamentală, având în vedere că este vorba despre adoptarea unor comportamente specifice în acțiune pentru a se schimba.

Îmbunătățirea durabilității față de adversitate – Studiul de cercetare sugerează că asistența cursanților să stabilească un sentiment de perspectivă, motivarea acestora să rămână fizic, precum și sănătoasă din punct de vedere psihologic, precum și utilizarea lor de sprijin social, va ajuta la încurajarea rezistenței lor. Între timp, versatilitatea poate fi îmbunătățită prin stabilirea credinței inovatoare a elevilor, precum și a abilităților de rezolvare a problemelor, deoarece acest lucru îi va ajuta să descopere rapid tehnici alternative pentru a răspunde, precum și pentru a se adapta la schimbare.

Dar, exact cum sunt conectate?

Deși este crucial să diferențiem între durabilitate, precum și adaptabilitatea, nu putem neglija faptul că acestea sunt conectate în mod complex. Chiar aici sunt câteva moduri:

Amândoi sunt cruciali – posibilitatea de a persevera cu dificultăți (rezistență), precum și adaptarea la modificare (adaptabilitate) sunt ambele abilități cruciale care vor ajuta cursanții să descopere, precum și să prosperew, precum și în viitor.

Ei interacționează într -o buclă de comentarii – demonstrând durabilitatea prin revenirea din întârzieri ajută în mod obișnuit cursanții să se descurce mult mai bine în viitor. Aceasta include posibilitatea de a se adapta bine la schimbare. În mod similar, atunci când cursanții se schimbă, pot descoperi tehnici alternative pentru a răspunde la aceasta. Adaptarea la modificări în această metodă îi va face să se simtă mult mai bine cu ei înșiși, permițându -le să fie mult mai rezistente. În practicarea acestei rezistențe, cursanții se pregătesc apoi să fie mult mai adaptabili la schimbările viitoare. Observați bucla de comentarii? Prin urmare, valoarea autentică vine de la cursanți care pot integra cele două abilități.

Amândoi sunt asociați cu mentalitatea – ambele abilități sunt asociate cu atenție unui factor unificator: mentalitatea. Studiul de cercetare sugerează că a avea o mentalitate de creștere te face mult mai adaptabil, precum și atare capabil să ofere mult mai bine cu modificări, precum și tranziții, pe lângă promovarea rezistenței. Deci, pentru a îmbunătăți atât durabilitatea, cât și versatilitatea la studenți, instituțiile pot începe prin a lucra la mentalitatea lor de creștere.

Gânduri finale

Rezistența, precum și versatilitatea sunt concepte unice, precum și separate, precum și trebuie recunoscute în acest fel. Cu toate acestea, cei doi interacționează și, pentru a avea cel mai mare efect asupra descoperirii stagiarului, precum și dezvoltării, trebuie să ne propunem să încurajăm ambele abilități la studenți. Instituțiile pot face acest lucru prin stabilirea unei mentalități de creștere la elevii lor. Minții de creștere a maestrului, precum și versatilitatea, precum și durabilitatea trebuie să urmeze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.