AFL Architects a confirmat săptămâna aceasta că Rita Ochoa, asociată senior, precum și designer principal al The New Brentford Stadium Job din Londra, a fost preocupat pentru BD pentru BD Premiul de arhitectură feminină a anului.

Un nou plus la premiile din 2019, clasificarea liderului de arhitectură feminină recunoaște realizările femeilor care lucrează pe piață, precum și diferențele autentice pe care le fac pentru înțelegerea publică a arhitecturii.

Ca sport feminin, precum și designer de agrement, Rita a deservit stadionul Lusail din Qatar, stadionul Ashgabat din Turkmenistan, precum și arena beneficiilor din Hull. În prezent, ea conduce echipe pentru a oferi atât Swansea Digital Arena, cât și proiectele Brentford Neighborhood Stadium.

Setarea ei specială pe piață a determinat -o să acționeze ca un design pozitiv al funcției, precum și să progreseze principiile arhitecturii sportive din interior. Spre acest scop, este un membru activ al femeilor în fotbal. De asemenea, ea a fost singura vorbitoare de sex feminin la evenimente precum Congresul Mondial Stadion, promovând modelul Stadia Stadia, unde familiile, persoanele în vârstă, precum și toate genurile sunt împuternicite să sărbătorească împreună.

Conducerea unei echipe de stil care constă atât din arhitecți de sex masculin, cât și de sex feminin la nivel mondial, ea practică credința că, pentru a modifica cu adevărat percepțiile, atât femeile, cât și bărbații trebuie să fie îndrumați, cât și susținuți în mod egal. În mod similar, atât copiii, cât și fetele necesită să vadă femeile aflate în funcții de seniori pentru a insufla cu adevărat un sentiment de egalitate.

Rita Ochoa, asociată senior la AFL Architects, precum și designer principal al proiectului New Brentford Stadium, a fost preselecționată pentru premiul BD Woman Architectural Leader of the Year

Rita Ochoa, asociată senior, AFL Architects, a declarat:

Sunt încântat să fiu în finală cu alte femei excepțional de inspirate din întreaga țară. Aceasta este o îmbunătățire excelentă pentru toți arhitecții de sex feminin din AFL, precum și le arată cu adevărat că suntem extrem de recunoscuți pentru realizările excelente pe care le facem în această industrie.

Aceasta va fi cea de -a 16 -a ediție a premiilor, precum și va lua locația la 1 mai 2019 la Westminster Plaza Hotel, Londra. Seara, 700 de invitați vor avea plăcere la cină, precum și la băuturi, în timp ce sărbătoresc, precum și în rețea cu unele dintre cele mai bune talente din industrie.

Bonus Arena, Consiliul municipal Hull pentru City of Culture 2017

Arena bonus preocupată pentru premii prestigioase

De asemenea, arena de beneficii a lui Hull a fost selectată pentru două premii prestigioase.

În primul rând, nominalizat ca finalist pentru The Style cu clasificarea avansurilor la premiile Royal Organization of Chartered Surveyors (RICS), precum și, de asemenea, finalist în cea mai bună clasificare a clădirii serviciilor publice pentru Controlul Building Regional Authority South Yorkshire și Humber Regional Regional Authority (LABC (LABC ) Premii.

Premiile RICS prezintă cele mai inspirate inițiative, precum și evoluții în terenuri, proprietăți autentice, construcții, precum și infrastructură. Ele sărbătoresc realizările, precum și succesele profesioniștilor RICS, precum și efectul lor asupra comunităților regionale.

Directorul AFL, John Roberts, a declarat:

Aceste premii evidențiază nu numai succesul locului, cu toate acestea, eforturile extraordinare de colaborare ale tuturor pentru a face din arena beneficii un adevăr – de la client, designeri, precum și planificatori, toată metoda pentru clădire, precum și echipele de operare. Nu am putea fi mai prouder de implicarea noastră în acest proiect.

Despre AFL Arhitecți
AFL Architects este o adevărată practică multi-sectoare, livrând proiecte la nivel mondial de la birouri din Manchester, Londra, precum și Birmingham.

Echipa dedicată a AFL este pasionată de spațiile care ne modelează mediul. Reunirea competenței pe diferite tipologii, metoda echilibrează funcționalitatea, dezvoltă o calitate înaltă, precum și efectul față de experiența lor diversă, ceea ce determină valoarea în opțiunile noastre, precum și convențiile provocatoare. Acest lucru duce la dezvoltarea designului elegant, adecvat, precum și inspirator.

În plus, informații despre AFL Architects, consultați listarea companiei lor în directorul online al serviciului sportiv (SVB), făcând clic pe logo -ul lor de mai jos …

Sports venue service (SVB) is pleased to be an official Media partner for world stadium Congress, with SVB CEO, Katie McIntyre, as well as production Director, Noel McIntyre, to be on hand during the Congress conducting video interviews with speakers as well as Participanții, pentru a -și auzi gândurile cu privire la evoluțiile actuale, tendințele, preluarea crucială, precum și învățările.

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții pe piață

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.