În acest ultim interviu din industrie, am vorbit cu Sam Blake, CEO la Eagles Community Foundation, care gestionează Vertu Motors Arena din Newcastle.

Sam explică modul în care Vertu Motors Arena s -a deschis pentru prima dată în ianuarie 2019, găzduind peste 200 de evenimente înainte de hitul pandemic. Ea ne povestește despre tranziția arenei la un centru de vaccinare, pentru a găzdui apoi meciuri de baschet sub restricții de covid și acum planifică pentru evenimente primite în această vară.

Având în vedere că arena fiind deținută și operată de Eagles Community Foundation, o caritate înregistrată și acasă atât la programul său de informare, cât și la Newcastle Eagles Basketball Club, Sam recomandă provocările de a avea mai multe părți interesate și modul în care afectează modalitățile în care operează/ Gestionează locul.

Sam vorbește, de asemenea, despre modul în care pandemia va informa cum funcționează înainte, cum vede că sectorul evoluează înaintea și importanța acordului de drepturi de numire cu Vertu Motors.

Despre Newcastle Eagles
Newcastle Eagles este cea mai de succes echipă britanică cu 27 X titluri. Sunt cluburile BBL și WBBL din nord -estul. Fundația lor Comunitate Eagles premiată deține și operează Vertu Motors Arena de pe Scotswood Road din Newcastle, noul loc de construire a clubului pentru evenimente, întâlniri, sport și comunitate.

ALSD International oferă informații pe tot parcursul anului și învățări cheie în ceea ce privește creșterea veniturilor prin noi construcții, renovări, extinderi de servicii, locuri de premium, ospitalitate, F&B, tehnologie și redeschidere, reconstrucție și recuperare. Pentru mai multe informații, faceți clic pe bannerul de mai jos …

Următoarea ediție a ALSD International este găzduită de Liverpool Football Club în perioada 6-7 septembrie și va avea o conferință la nivel înalt, expoziții și evenimente de rețea, precum și tururi tehnice ale Anfield, Everton Goodison Park și M&S Bank Arena pe Campus ACCL Campus .

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea sectorului de scaune premium în ultimii 30 de ani
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții din sector

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.