Future Legends Complex va ajunge să fie viitoarea casă a clubului de fotbal din Colorado, care va juca în Liga 1 a Ligii de Fotbal din United. Clubul USL este deținut de majoritatea gospodăriei Katofsky, precum și de Grupul de proprietate Future Legends, care stabilesc complexul multisport din Windsor, Colorado.

Echipa va începe să joace în 2022 pe stadion, fiind dezvoltat ca parte a postului de 118 acri care va deschide primăvara respectivă. Echipa se va alătura Central Valley Fuego FC, care, de asemenea, va începe să joace în 2022. Introdus în 2017, Liga 1 vizează cartierele cu populații între 150.000 și 1 milion. Până în 2023, liga anticipează să aibă 15 echipe.

„Colorado de nord este bătăile inimii sportului, precum și recreerea exterioară”, a declarat proprietarul Northern Colorado FC, precum și CEO -ul Future Legends, Jeff Katofsky. „S -ar putea să nu fi selectat o locație mult mai bună pentru a aduce fotbal expert, precum și baseball, precum și s -ar putea să nu fie mai mândri, precum și umilit să fie bineveniți în această comunitate. Usl’s League One oferă fotbal expert, competitiv, precum și distractiv, precum și suntem încântați să ne alăturăm unui grup de echipe fenomenale. ”

Mai multe detalii vor fi lansate pe marca completă a echipei, nume, precum și pe logo -ul.

„Este o zi interesantă pentru Liga 1”, a declarat vicepreședintele principal al USL, Steven Short. „Sub conducerea gospodăriei Katofsky, precum și a personalului calificat de la Complexul Sportiv al Legends Future, nordul Colorado FC va fi un plus puternic la gospodăria Ligii One, precum și să privim înainte să vedem tot ceea ce pot realiza în creșterea noastră în creștere ligă.”

Complexul Future Legends va ajunge, de asemenea, să fie casă în nordul Colorado Owlz, o echipă independentă de baseball în Liga Pionierilor. În plus față de stadionul primar, complexul va include mai mult de 20 de câmpuri exterioare, precum și diamante, o cupolă cu bule de patru acri cu gazon, precum și hardcourt în interior, cazare în stil Dorm pentru participanți la competiție, opțiuni de ospitalitate, restaurante, precum și Alte facilități.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.