în puțin mai puțin de un an, cea mai mare, precum și cea mai bună Cupa Mondială a Ligii de Rugby din istorie, vor ajunge la punctul culminant emoționant într -un weekend de spectacol din Manchester, cu finala scaunelor cu rotile, urmată de dublul dublu -Cheader pentru bărbați, precum și finala femeilor la Old Trafford. Rutina completă de 61 de meciuri revizuite pentru competiție din 2022 a fost dezvăluită.

Cinci săptămâni de acțiune sportivă de clasă mondială încep la St James ‘Park, Newcastle, pe 15 octombrie, înaintea Headingley Stadium, Leeds deschide competiția feminină pe 1 noiembrie, precum și un dublu-cap la faimoasa casetă de cupru, Londra începe evenimentul pentru scaun cu rotile pe 3 noiembrie. Rutina completă este oferită aici.

Doar cinci meciuri RLWC2021 (patru zile de meciuri) au fost afectate în timpul reprogramării a 61 de meciuri organizate în 21 de locuri celebre, în 18 orașe Hold, precum și orașe, aceste modificări includ schimbarea a două meciuri între locurile existente în Leeds, precum și Hull precum și relocarea articolelor de pe stadionul Anfield, precum și M&S Bank Arena.

În turneul pentru bărbați, va exista un singur comutator de locație cu meciul dintre Australia, precum și Fiji, în ziua de deschidere (15 octombrie), care ia acum locația pe Headingley Stadium, Leeds din cauza unei ciocniri cu încă un eveniment în Hull. În schimb, stadionul MKM, Hull va deține acum Noua Zeelandă V Jamaica în Grupul C pe 22 octombrie – un element care a fost jucat în Leeds.

Stadionul DW al lui Wigan va furniza scena pentru dublu-cap, care prezintă cel de-al doilea sfert de finală pentru bărbați, pe lângă femeile din Anglia împotriva Canada, pe 5 noiembrie.

Manchester va produce în plus istorie sportivă, deținând toate cele trei finale de competiție într -un weekend de sărbătoare a Ligii de Rugby la nivel mondial. Manchester Central din inima centrului orașului va ține acum finala scaunelor cu rotile la 18 noiembrie. Respectarea zilei (19 noiembrie) pentru bărbați de la spectacol, precum și finala de cap dublu a femeilor, vor lua locația la Old Trafford, Manchester.

Jon Dutton, director executiv, RLWC2021, precum și Neil Cunningham, director, RLWC2021 Hospitality, ambele au vorbit la ediția din 2021 a Alsd International, deținută de Liverpool Football Club.

Toate cele 32 de echipe din cele 21 de națiuni care participă la bărbați, pentru femei, precum și competiții de scaune cu rotile s -au dedicat complet rutinei de competiție revizuită în 2022.

Biletele de admitere generală, precum și ospitalitatea pentru toate cele 61 de meciuri sunt din nou la vânzare, în funcție de dezvăluirea de rutină completă. Biletele pot fi cumpărate prin: www.rlwc2021.com/tickets

Fanii care au cumpărat deja bilete pentru accesorii care au fost modificate vor fi contactați cu informații despre alegerile lor din 24 noiembrie. O fereastră de rambursare devotată va fi oferită de atunci până la 30 noiembrie.

Jon Dutton, directorul executiv RLWC2021, a declarat:

Ne-am îndeplinit obiectivul în a oferi foarte puțină perturbare rutinei existente de 61 de meciuri, precum și vreau să-mi localizez mulțumirile tuturor celor care au făcut-o posibilă.

Fiecare oraș Hold, precum și orașul care ni s -a alăturat în această călătorie, precum și vor stabili scena pentru cele mai bune pe care sportul le oferă. Există meciuri de clasă mondială, convingătoare, în toate cele trei competiții la câteva dintre cele mai cunoscute locuri din Anglia.

Suntem încântați să facem bilete oferite pentru a cumpăra încă o dată, precum și avocații pot privi acum să facă parte din acest eveniment special la nivel mondial. Cu datele de meci, precum și locurile confirmate, plăcerea se va intensifica doar pe măsură ce privim la orizont, precum și cea mai mare, precum și cea mai bună Cupa Mondială a Ligii de Rugby.

Sursă și imagini, curtoazie: RLWC2021

ALSD Worldwide oferă un seminar și expoziție anual, pe lângă o comunitate 365, cu accentul de a stimula profiturile cu noi construcții, restaurări și extinderi de servicii, prin progrese în nișe, inclusiv locuri premium și ospitalitate, design și design, experiență de fani ca precum și tehnologie.

Ediția hibridă din 2021 a fost organizată de Liverpool Football Club, precum și a prezentat o conferință la nivel înalt, o expoziție care prezintă produse și servicii lider în industrie, pe lângă evenimentele de rețea la Goodison Park din Everton, precum și M&S Bank Arena. Evenimentul din 2022 va fi anunțat în săptămânile următoare!

#ALSDInternational – Evenimentul de frunte al Europei pentru premium scaunul și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea pieței de scaune premium în ultimii 30 de ani
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții pe piață

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.