Oak View Group (OVG) au dezvăluit săptămâna aceasta o colecție de redări detaliate, oferind o previzualizare a designului și estetic pentru arena de la Seattle Center.

Dezvoltat în colaborare cu firma globală de proiectare și arhitectură, Populous, redările dezvăluie aspectul și fluxul pe spațiile interioare și exterioare ale arenei. În plus, redările ilustrează modul în care arena va păstra atât natura istorică a site -ului, cât și sărbătorește creativ împrejurimile sale din Seattle Center.

Francesca Leiweke-Bode, președintele OVG, a declarat:

Este atât de interesant să oferim oamenilor o privire detaliată asupra a ceea ce dezvoltăm și să arătăm exact cum intenționăm să sărbătorim rădăcinile istorice ale Centrului Seattle printr -un loc care va oferi, de asemenea, cea mai bună experiență de arenă pentru fani.

Kurt Amundsen, director la Populous, a adăugat:

Deschis, primitor și pur și simplu de neuitat respectând istoria reperului; Acestea sunt principiile care continuă să conducă la proiectarea renovărilor către arena de la Seattle Center. Suntem mândri că lucrăm cu Oak View Group pentru redefinirea arenei ca loc de divertisment de clasă mondială pentru nord-vest.

După cum s-a evidențiat în redările recent dezvăluite, noul aspect de la Seattle Center va prezenta un atrium de sticlă expansiv-conform imaginii de mai jos-care oferă o nouă lentilă prin care poate fi experimentată structura istorică.

Renovarea extinsă de 600 de milioane de dolari către locul de desfășurare, cunoscută anterior ca Keyarena, își propune să repoziționeze locul ca destinație de sport și divertisment principal din nord -vest. Designul creează o legătură mai puternică între arena și comunitatea din Seattle din jur, prin utilizarea sa extinsă de sticlă și prezintă un interior complet reproiectat cu noi cluburi și spații sociale, toate păstrând istoria reperului site -ului.

O piață pietonală mare va împodobi colțul de sud -est pentru arenă, oferind fanilor un loc unde să se adune și să se bucure de priveliști asupra Centrului Seattle. În interior, Space Needle Club, situat pe puntea superioară, oferă un punct de vedere al acțiunii și vederi către atrium și reper iconic din Seattle – The Space Needle.

Sub acoperișul arenei istorice, așteaptă o nouă experiență spectator. Un castron intime de 17.000 de locuri (în configurația hochei) a fost combinat cu diverse medii de ospitalitate și afișaje video de ultimă generație, printre multe alte caracteristici de remarcat.

Vestea redării urmează anunțul recent al biletului NHL la vânzare pentru arena de la Seattle Center. Începând cu 1 martie la ora 10:00, fanii de hochei din zona Seattle vor putea face un depozit rambursabil pentru biletele de sezon la: nhlseattle.com

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați NHLSEATTLE.com, newarenaatseattlecenter.com sau Oakviewgroup.com

Imagini, amabilitate: OVG/Populous

#SportsVenueBusiness – Ținându -vă în cunoștință!

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.