Legacy Sports SUA și Oak View Group (OVG) Facilități, manageri și operatori ai complexului sportiv și divertisment multifuncțional de peste 280 milioane USD în sud-est Mesa, a anunțat un parteneriat pentru drepturile de numire de 10 ani cu Bell Bank, una dintre cele mai mari bănci deținute de familie și angajați din țară. Acordul a fost intermediar de OVG Global Partnerships, brațul de vânzări și marketing al Oak View Group responsabil de vânzarea în toate proiectele OVG Arena Development.

Complexul de 320 de acri va fi numit Bell Bank Park, conceput pentru a găzdui echipe sportive pentru tineri și amatori și antrenamente individuale și în echipă, distracție în familie prin evenimente, concerte, turnee sportive pentru tineri și oportunități de fitness. Acesta va fi cel mai mare de acest fel din America de Nord.

La deschiderea programată în ianuarie 2022, Bell Bank Park va avea, de asemenea, o peluză teribilă cu o arenă polivalentă și în aer liber, de 2,7 acri, pentru concerte și evenimente, plus facilități interioare și exterioare pentru o gamă largă de sporturi și activități, inclusiv fotbal, baseball, Softball, fotbal, lacrosse, futsal, baschet, volei, murat, gimnastică, veselie, dans, curse de cursuri de obstacole, arcade multiple și e-sport, fitness familial, tabere de tineret și sporturi de agrement și antrenament de performanță.

Michael Solberg, președinte și CEO al Bell Bank, a declarat:

Acest acord pe termen lung consolidează angajamentul Bell Bank față de zona metroului Phoenix. Suntem mândri că suntem „Banca oficială a Bell Bank Park. În calitate de companie deținută de familie, a fost deosebit de semnificativă pentru noi să ne conectăm cu familia Miller de la Legacy Sports SUA, să audăm despre viziunea de multă vreme și să devenim parte din povestea a ceea ce se va numi acum Bell Bank Park.

Chad Miller, CEO al Legacy Sports SUA, a declarat:

Bell Bank Park va fi un loc special pentru a concura și a se antrena și a se aduna cu familia și prietenii pentru a se bucura de sport și divertisment live. Împărtășind valori de bază similare ale familiei și dăruirea cu Bell Bank, suntem încântați să le avem ca partener de drepturi de denumire pentru noul nostru complex.

Peter Luukko, președinte, facilități OVG, a declarat:

Bell Bank Park va fi destinația principală pentru sportivi aspiranți, pasionați de sport și multe altele. Va fi locul final pentru a vă antrena, a juca și a vă bucura de evenimente live. Suntem recunoscători pentru acest nou parteneriat cu Bell Bank. De fiecare dată când oamenii verifică și experimentează numeroasele evenimente de sport și divertisment live la Bell Bank Park, vor vedea angajamentul lui Bell față de comunitate și sprijinul său pentru a aduce oamenii și familiile împreună.

Kyle Kennedy, vicepreședinte senior și director de piață din Arizona pentru Bell Bank, a adăugat:

Parteneriatul Bell Bank cu Oak View Group și Legacy Sports ne extinde sprijinul în comunitate. Deschiderea Bell Bank Park în 2022 va fi un moment interesant pentru Mesa și întreaga zonă de metrou. Este un loc în care oamenii de peste tot se vor bucura de experiențe care creează amintiri pe viață. Participarea noastră la acest proiect ne îmbrățișează misiunea de a da înapoi. Suntem mândri că facem parte dintr -o întreprindere atât de extraordinară.

După ce a întrerupt terenul la sfârșitul anului 2020, instalația rezervă deja evenimente și face rezerve pentru 2022. Bell Bank Park se va lăuda cu un impact economic anual incredibil pe toată valea, datorită creării a peste 1.500 de locuri de muncă și 5 milioane de vizitatori anuali.

Pentru a afla mai multe despre Bell Bank Park, consultați Bell Bank Park. Urmați Bell Bank Park pe rețelele de socializare la @BellBankPark.

Becci Thomson, șeful vânzărilor premium la Co-Op Live, a fost unul dintre cei peste 40 de vorbitori experți care au împărtășit perspective în cadrul conferinței și expoziției ALSD International 2021, alături de sesiunile de panou despre „Viitorul ospitalității” și „Viitorul premiului Scaune ”.

Despre Oak View Group (OVG)
Oak View Group (OVG) este o companie globală de sport și divertisment fondată de Tim Leiweke și Irving Azoff în 2015. OVG este axat pe faptul că este o perturbare pozitivă a afacerilor, ca de obicei în industria sportului și a divertismentului live și are în prezent opt divizii în patru globale Birouri (Los Angeles, New York, Londra și Philadelphia).

OVG conduce reamenajarea și operațiunile altor cinci noi proiecte de construcție a arenei sportive și divertisment, inclusiv arena de gaj climatic, care găzduiește cea mai nouă franciză a Ligii Naționale de Hockey, The Seattle Kraken, UBS Arena din Belmont Park, NY, noua casă din NHL’s New York Islanders, cooperativă în Manchester, Anglia, Enmarket Arena din Savannah și Coachella Valley Arena din Coachella Valley, CA, casa celei mai noi francize AHL.

OVG Global Partnerships este, de asemenea, responsabil pentru asigurarea drepturilor de denumire pentru aceste proiecte și câștigătorul 2021 al SBJ Sports Awards pentru Best în vânzări, consultanță și servicii pentru clienți.

Pe lângă Bell Bank Park, OVG conduce reamenajarea și operațiunile altor cinciNoile proiecte de construcții pentru arena sportivă și divertisment, inclusiv arena de gaj climatic, care găzduiesc Seattle Kraken din NHL, UBS Arena, noua casă a insulei NHL din New York, Co-Op Live în Manchester, Enmarket Arena din Savannah și Coachella Valley Arena, The The Acasă a celei mai noi francize AHL
Despre Legacy Sports SUA
Legacy Sports SUA este organizația din spatele Bell Bank Park, inițial viziunea lui Randy J. Miller, președinte al Legacy Sports SUA, Chad J. Miller, CEO al Legacy Sports SUA, și medaliat olimpic de aur Dan O’Brien, director de antrenament de performanță la Bell Bank Park. Legacy Sports SUA este dedicat găzduirii evenimentelor turneului de premieră pentru sporturi de tineret, precum și oferirii de oportunități pentru sportivi de toate vârstele și la toate nivelurile pentru a dezvolta abilități și a se bucura de antrenament și competiție.

Bell Bank Park va include, de asemenea, facilități de atletism în aer liber și interioare, orientate către divertisment energetic ridicat, locuri sportive. În plus, o arenă polivalentă și amfiteatru în aer liber, concepute pentru evenimente live, spectacole de familie, expoziții și convenții.

Imagini, curtoazie: Bell Bank Park

ALSD International oferă informații și învățări pe tot parcursul anului în ceea ce privește creșterea veniturilor prin noi construcții, renovări, extinderi de servicii, locuri premium, ospitalitate, F&B, tehnologie și redeschidere. Pentru mai multe informații, faceți clic pe bannerul de mai jos …

Cea mai recentă ediție a ALSD International a fost găzduită de Liverpool Football Club în perioada 6-7 septembrie 2021 și a prezentat o conferință la nivel înalt, cu 40+ vorbitori profesioniști din industrie de înaltă calibru, o sală de expoziții care prezintă produse și servicii, precum și evenimente de rețea la Everton’s Goodison Park și M&S Bank Arena.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea sectorului de scaune premium în ultimii 30 de ani
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții din sector

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.