The Houston Worldwide Sports Film Celebration își va organiza evenimentul inaugural 3-6 iunie 2021, la Houston, pentru a furniza producătorilor de film cu o platformă pentru a-și prezenta materialul de film legat de sport pentru un film de film pentru un sport audiență mai largă.

Sărbătoarea este înființată de fotograful profesionist sportiv, precum și de cineastul indie Josh Merwin. Trimiterile sunt acum acceptate pentru eveniment, precum și planurile de sărbătoare pentru a dezvălui formația pentru trimiteri selectate în martie 2021. Evenimentul va prezenta World, precum și premiere din SUA, reduceri speciale, precum și proiecții speciale.

“Houston este un oraș care aduce oameni din toate punctele de viață împreună”, a spus Merwin. „Sărbătoarea lui Hisff va fi o platformă pentru a prezenta poveștile existente, inspirate, precum și intense, care sportul oferă viața oamenilor, reunind cineaști independenți, precum și sportivi care își creează propriul conținut, precum și fanii sportivi, pentru a sărbători pozitivul pozitiv Efectul sport are asupra tuturor. ”

Orice trimiteri la sărbătoare va primi o evaluare a filmului trimis. Evenimentul va avea un amestec de documentare, precum și narațiune, funcție, precum și scurtmetraje. Se va concentra pe efectul social, precum și activările sportive vor fi, de asemenea, parte a sărbătorii pentru a ajuta tinerii online un stil de viață activ. Se înființează un consiliu de sărbătoare al jucătorilor de pe piață, precum și autorități, sportivi, precum și realizatori.

Merwin a declarat „Există un peisaj imens de sărbători în S.U.A., cu toate acestea nu există nicio sărbătoare dedicată exclusiv pentru a evidenția aspectul sportului din lumea filmului. Mi -am dorit să încep această sărbătoare pentru a oferi producătorilor independenți o platformă pentru a -și prezenta filmele, precum și carierele, aducând oameni împreună cu sport, precum și cu film. ”

Merwin a filmat documentarul „Un cadou pentru viață” care respectă Carson Kainer, un jucător de baseball al Universității din Texas, care este redactat de Cincinnati Reds, în călătoria sa, după ce a obținut un transplant de rinichi care salvează viața de la tatăl său, Ron. Va face parte din festival.

„Pentru realizatorii independenți, sărbătorile de film sunt în mod normal platforma pentru a introduce o poveste în lume”, a spus Merwin. „În timp ce încercam să -mi dau seama unde filmul meu se va forma în peisajul festivalurilor, mi -am dat seama că nu există un festival de film sportiv important. Acest lucru a fost extrem de neobișnuit pentru mine, precum și am realizat rapid că producătorii de film au avut nevoie de o sărbătoare importantă a filmului sportiv pentru a ajuta poveștile lor în conștiința publică. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.