Visa și-a extins sponsorizarea de lungă durată a Comitetului Olimpic Internațional până în 2032. Compania a fost sponsor din 1986, când a devenit membru fondator al programului de top din întreaga lume.

„Parteneriatul nostru cu Visa demonstrează un angajament comun pentru moștenirea Jocurilor Olimpice și a Mișcării Olimpice Globale”, a declarat președintele IOC, Thomas Bach. „Visa a fost întotdeauna o forță motrice pentru inovație pe scena mondială. În numele COI, comitetele olimpice naționale din întreaga lume și sportivii înșiși, aș dori să mulțumesc Visa, clienților și partenerilor săi pentru angajamentul lor la Jocurile Olimpice din 2032. ”

Ca parte a reînnoirii, Visa va colabora cu comitetele locale de organizare a jocurilor viitoare pentru a stabili progrese în plățile digitale în timpul evenimentelor și dincolo de evenimente. Acordul acoperă, de asemenea, Jocurile Paralimpice, parte a unei noi colaborări de sponsorizare între COI și Comitetul Paralimpic Internațional.

„Din 1986, Visa a adus cele mai recente inovații de plată și experiențe digitale la Jocurile Olimpice, în timp ce a ajutat sportivii în încercarea lor de a atinge măreția”, a declarat CEO -ul Visa, Al Kelly. „Continuând sprijinul nostru pentru mișcarea olimpică și Jocurile Olimpice până în 2032, ne vom asigura că următoarea generație de sportivi, fani, deținători de carduri și clienți sunt capabili să scoată mai mult din experiența lor olimpică și să facă parte dintr -o mișcare care inspiră și Unește -ne pe toți să facem lucruri grozave. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.