Qiddiya Investment Company (QIC) a semnat două parteneriate strategice istorice cu cluburi sportive din Riyadh, Al-Nassr Football Club (FC) și Al-Hilal Saudi Football, Al-Hilal, fotbal sau Al-Hilal Saudiți Club (SFC). Parteneriatul strategic de 20 de ani este evaluat la 100 milioane SAR pe club pe an, ceea ce îl face cel mai mare din istoria ambelor cluburi și unul dintre cele mai mari din regiune.

Parteneriatul strategic include mai multe beneficii atât pentru cluburi, cât și pentru Qiddiya și va deschide noi orizonturi în investițiile sportive în Asia, în special în Orientul Mijlociu, stabilind în continuare Qiddiya ca viitor capitală de divertisment, sport și cultură.

Parteneriatul va avea loc în perioada 2022-2042 și va fi supus revizuirii la fiecare cinci ani.

Stadionul de set de la Qiddiya, de peste 40.000 de ani de la Qiddiya, odată finalizat, va deveni în cele din urmă noul loc pentru jocurile de acasă pentru ambele echipe, iar întreaga gamă de facilități sportive vor fi puse la dispoziție pentru ambele cluburi.

Stadionul este un element -pilot al strategiei Qiddiya de a deveni un centru global de excelență sportivă, iar complexul său va include saloane de ospitalitate corporativă și scaune VIP și VVIPS. Fanii sportivi se vor putea bucura și savura priveliștea remarcabilă a nucleului Resortului Qiddiya de la fiecare scaun pentru a completa calitatea acțiunii pe teren.

Acorduri de pionierat
Acordurile de pionierat au fost semnate oficial între directorul general al Qiddiya, Abdullah Bin Nasser Aldawood și președintele Al-Nassr FC, Musalli Almuammar și președintele Al-Hilal SFC, Fahad Bin Nafal, la o ceremonie organizată la Qiddiya Experience Center. De asemenea, au participat și oficiali înalți de la acești doi giganți ai fotbalului saudit.

Comentând parteneriat, Aldawood a spus:

Acest parteneriat strategic este în conformitate cu strategia Qiddiya de a contribui la dezvoltarea industriei sportive mai largi în Arabia Saudită și este un alt pas important către scopul nostru de a construi și dezvolta Qiddiya ca un hub sportiv formidabil, care este casa locală, regională și internațională internațională competiții. Vor fi numeroase beneficii pentru club, inclusiv utilizarea facilităților noastre de ultimă generație pentru a se antrena și a deveni campioni mondiali într-o gamă largă de sporturi, pe lângă fotbal.

Atât Al-Nassr, cât și Al Hilal urmează să joace jocurile de acasă la locurile de clasă mondială Qiddiya, inclusiv incredibilul nou stadion de stâncă-top, odată ce construcția este finalizată. Fanii cluburilor vor câștiga o experiență cu totul nouă, deoarece vor avea acces la facilitățile de divertisment și sport și locuri din jurul stadionului. Aceștia vor fi inspirați să își urmeze propriile vise sportive, ceea ce va stimula în cele din urmă contribuția industriei sportive la PIB -ul țării.

Oferta Qiddiya se va baza pe cinci pietre de temelie: parcuri și atracții, sport și wellness, arte și cultură, mișcare și mobilitate și natură și mediu, împreună cu o varietate de opțiuni imobiliare și servicii comunitare. Stadionul va fi o atracție cheie a pietrei de piatră Sports & Wellness.

Sursă și imagini, curtoazie: Qiddiya

Sports Venue Business organizează și livrează ALSD International, evenimentul de frunte și comunitatea 365 pentru sectorul premium al scaunelor și ospitalității, axat pe optimizarea veniturilor prin noi construcții, renovări și extinderi de servicii, în numele Asociației Directorilor de Suite de Lux (ALSD). Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe …

Evenimentul din 2022 urmează să fie găzduit la Tottenham Hotspur Stadium și va prezenta obișnuitul Conferință la nivel înalt, o expoziție care prezintă produse și servicii lider în industrie, evenimente de rețea și un turneu foarte special în culise în stadionul Tottenham Hotspur, sponsorizat de Levy Marea Britanie + Irlanda.

#ALSDInternational – Evenimentul de frunte al Europei pentru premium scaunul și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea sectorului de scaune premium în ultimii 30 de ani
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții din sector

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.