Move United, liderul național în sporturi comunitare, precum și divertisment pentru persoanele cu dizabilități, va avea 2023 MOVE NASITALI UNITE ÎN HOOVER, Alabama, ca Evenimentul se va extinde pentru a include adulți, pe lângă sportivii de tineret, cu un handicap fizic, vizual și/sau intelectual.

Move United Nationals este cel mai mare, precum și cel mai lung eveniment de campionat național pentru sportivi cu un handicap fizic, vizual și/sau intelectual. Evenimentul din 2023, aranjat pentru 8-15 iulie, va fi al 66 -lea an de competiție.

Povești înrudite

Evenimentul Ligii cu rotile din SUA s -a îndreptat către Grayslake, Illinois

Scrisoare din Iowa: The Specify Games, The Dew Tour, precum și puterea sportului

Studiul arată importanța sportului, precum și a activității fizice pentru persoanele cu dizabilități

Move United Selects Hoover, Alabama, ca reținere pentru 2023 Nationals

Move United aduce seminarul de educație în Colorado Springs

O competiție națională pentru sportivii adulți a început în 1957, precum și a continuat cu 1995. Sportivii de tineret au reușit să se confrunte începând cu 1985, precum și aceste două evenimente se contopesc acum în 2023. Sportivii trebuie să se califice pentru a se confrunta cu o mișcare regională sau regională unită sancționată sancționată Competiție, un organism național de conducere sau un eveniment de înaltă instituție al Asociației Atletice Sancționate sau un alt eveniment autorizat de Move United.

„Există o cerință autentică pentru șanse suplimentare pentru ca sportivii adaptivi să fie peste 22 de ani, nu numai că se reunesc, dar, de asemenea, pentru a concura”, a declarat directorul executiv Move United, Glenn Merry. „Suntem încântați să oferim o platformă pentru toți sportivii din cartierul nostru pentru a -și arăta abilitatea începând de anul viitor.”

Peste 400 de sportivi cu dizabilități, precum și antrenori sunt așteptați să participe la evenimentul de o săptămână. Competițiile vor include tir cu arcul, para powerlifting, paratriathlon, împușcare, înot, pistă, precum și tenis de scaun cu rotile. Comitetul regional de organizare care va ține la fel de bine ca Spearhead, includ The City of Hoover, Lakeshore Foundation, precum și Convenția de la Birmingham, precum și Biroul de vizitatori.

„Ca unul dintre cele mai diverse orașe din Alabama, orașul Hoover depune un efort deliberat pentru a se asigura că toată lumea se simte inclusă, precum și împuternicită”, a declarat primarul Hoover, Frank Brocato. „Suntem încântați să împărtășim facilitățile noastre cu echipa Move United, precum și cu cele ale tuturor abilităților. De asemenea, ne uităm înainte să primim toți sportivii în zona noastră, precum și să le arătăm o experiență plină de zâmbete, precum și farmec de sud. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.