Gabba primește un nou contract de închiriere pe viață, cu munca în curs de actualizare la facilitățile publice, corporative și mass -media de pe stadion.

Lucrările sunt în curs de desfășurare la un upgrade de 35 de milioane de dolari la Gabba, un loc distins la nivel internațional, cu un loc mulțumit în istoria sportivă din Queensland. Actualizarea va moderniza celebrul stadion și va îmbunătăți atmosfera și experiența zilei de meciuri pentru fani.

Aceste lucrări se vor baza pe palmaresul Gabba ca un loc care să ofere concursuri și evenimente sportive impresionante și să îmbunătățească capacitatea Gabba de a atrage nume mari și jocuri mari în Queensland.

Actualizarea include îmbunătățiri la înregistrări și zone de ticketing, concourse publice, magazine alimentare și băuturi, spații de bar și divertisment, semnalizare îmbunătățită și drumuri și spații media și corporative modernizate.

Stadioanele Queensland, directorul executiv, Todd Harris, a declarat:

Gabba are un loc mulțumit în istoria sportului și plăcerii din Queensland, iar aceste upgrade -uri se vor asigura că evidența continuă și, în mod important, vor menține oamenii angajați.

Upgrade-urile vor îmbunătăți experiența, cu tematica de intrare codificată în culori, pentru a face mult mai ușor să se oprească, semnalizare simplificată, o cameră senzorială, o instalație de schimbare a adulților, noi restaurante și bare de destinație și caracteristici istorice pentru a evidenția istoria noastră mulțumită.

Actualizările stadionului vor îmbunătăți experiența fanilor, cu tematică codificată în culori a intrărilor pentru a face mult mai ușor să se oprească, noi restaurante și bare de destinație și caracteristici istorice pentru a evidenția istoria plăcută a Gabba

Directorul general Gabba, Mark Zundans, a declarat că construcția este în termen:

Lucrările de demolare sunt bine progresate, iar construcția este în curs de desfășurare în partea de est a terenului, toate lucrările așteptate să fie finalizate până în octombrie 2020.

Proiectul susține până la 70 de locuri de muncă echivalente cu normă întreagă, iar lucrătorii respectă orientările stricte Covid-19, având în vedere că construcția a început în urmă cu câteva luni.

CEO -ul Brisbane Lions, Greg Swann, a declarat că echipa așteaptă cu nerăbdare experiența îmbunătățită a zilei de meci pe care membrii și fanii o vor primi ca urmare a actualizărilor:

Gabba este deja unul dintre cele mai bune motive din țară pentru verificare și atmosferă, iar aceste upgrade -uri se asigură că rămâne în acel nivel de top al stadioanelor din țară.

Antrenorul senior al Brisbane Lions, Chris Fagan, a declarat că este mulțumit de faptul că membrii și fanii vor avea una dintre cele mai bune experiențe de stadion din țară, în timp ce susțin echipa:

Gabba a primit o mulțime de nume de către fanii noștri de -a lungul anilor – Gabbatoire, o fortăreață – și a fost un loc în care rivalii noștri s -au temut să se rețină și am muncit foarte mult în ultimele timpuri pentru a crea acest sentiment odată ce un lucru a fost odată ce un sentiment odată Mult mai multe pentru rivalii noștri și pentru fanii noștri, iar aceste upgrade -uri vor merge mult până la solidificarea acestei teme.

Actualizările GABBA au jucat un rol important în a ajuta la asigurarea celor mai bune jocuri International și Big Bash League (BBL)

CEO -ul Queensland Cricket, Terry Svenson, a declarat că upgrade -urile au jucat un rol important în a ajuta la asigurarea celor mai bune jocuri internaționale și Big Bash League (BBL) pentru fanii săi în viitor:

Wicket -ul stadionului nu are niciun rival în această țară, iar aceste modernizări ale stadionului vor parcurge un drum lung pentru a se asigura că experiențele pe care fanii le au de la scaunele lor este la fel de bună ca acțiunea de care se bucură pe teren.

Căpitanul Brisbane Heat, Chris Lynn, a declarat că echipa a fost extatică în ceea ce privește viitorul la noul și îmbunătățit stadionul Gabba:

Nu este nimic ca să joci la Gabba când este plin, zgomotul din mulțime este la fel de tare ca orice am jucat în fața din întreaga lume. Acest sprijin pe care îl primim de la fanii noștri face ca aceste upgrade -uri să fie mult mai importante. Sperăm că o experiență mai bună a stadionului va aduce mult mai mulți fani în pământ și ne va ajuta să continuăm să creștem cricket și BBL.

Zundans a adăugat:

Fie că este vorba de cricket, un concert sau un eveniment comunitar, fanii sunt în centrul a ceea ce facem, iar facilitățile oferite sunt o mare parte din experiența lor generală de a participa la un eveniment. Apreciem angajamentul guvernului Queensland în acest proiect și nu putem aștepta ca fanii noștri să se întoarcă și să avem câteva experiențe cu adevărat remarcabile la evenimentele noastre de la Gabba odată ce actualizarea este finalizată.

Despre proiect
Antreprenorul de conducere, Watpac, a fost numit în ianuarie 2020 și lucrările au început în martie. Proiectul este pe cale de finalizare până în octombrie 2020, înaintea primului meci al Cupei Mondiale T20. Lucrările de proiect sunt în prezent în faza de demolare, începând cu demolarea zonei media de est, a apartamentelor corporative și a porților de intrare.

Stadioanele Queensland lucrează cu Departamentul de locuințe și lucrări publice pentru livrarea proiectului, care a fost creat de firma locală de arhitectură Brisbane Populous and Construction va fi livrată de Watpac, care a fost implicată și în O mulțime de RE semnificative ale GabbaDezvoltare în anii 90/00, precum și instalarea recentă a ecranelor video de înaltă definiție.
Angajatorii cruciali ai Gabba Brisbane Lions, AFL, Cricket Australia și Queensland Cricket au furnizat, de asemenea, o contribuție aprofundată în planurile proiectului.

Pentru o mulțime de informații despre proiect, consultați www.thegabba.com.au/thevenue

Imagini, amabilitate: Gabba / Stadiums Queensland

#Afl #bbl #bringtheheat #cricket #football #sport #sportsentertainment #sportsbiz #hospitality #sportshospitality #sportstech

ALSD International-Evenimentul principal al Europei pentru piața Premium Seat & Sports Hospitality-care are loc pe stadionul Anfield de la Liverpool FC, în octombrie, 12-13, va arunca o privire asupra modului de creștere și cum să recuperați profiturile pierdute după Covid-19.

Următoarea ediție a ALSD International-organizată de Asociația directorilor de suite de lux și a activității de locații sportive-va prezenta o conferință la nivel înalt, o sală de expoziții care prezintă produsele, serviciile și soluțiile actuale, excursii din Anfield, Everton Goodison Park și M&S Bank Arena și multe evenimente de rețea, asigurând oportunități optimizate de a face cunoștințe, de a face rețea și de a face afaceri.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive

#ALSD – Conducerea pieței de scaune premium în ultimii 30 de ani

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții pe piață

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.